Måltidet i pædagogisk arbejde

Målgruppe:

Deltagerne skal have praksiserfaring fra området.

Formål:

Formålet med uddannelsen er, at deltagerne kan skabe sociale og pædagogiske rammer om måltidet og i samarbejde med forældre, kolleger og børn kan tilrettelægge måltidet ud fra indsigt i ernæringsmæssig god kost og forståelse for kostens betydning for børns udvikling, sundhed og trivsel.

Beskrivelse:

Deltageren kan skabe sociale og pædagogiske rammer om måltidet ud fra viden om egen og andre kulturers holdninger og ud fra overvejelser om de æstetiske forholds betydning. Deltageren kan i samarbejde med forældre, kolleger og børn tilrettelægge måltidet ud fra indsigt i ernæringsmæssig god kost og forståelse for kostens betydning for børns udvikling og trivsel. I samarbejde med børnene kan deltageren sætte fokus på de sundheds- og trivselsmæssige sammenhænge, der er mellem mad, hygiejne og sygdomme.

Varighed:

5 dage

Uddannelsesbevis:

Uddannelsesbevis udstedes af uddannelsesstedet til de deltagere, som efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat.

Brancher:

Pædagogisk arbejde med børn og unge

www.sosunyk.dk benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse af dit besøg på siden. Ved at forsætte på siden accepterer du brugen af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, så klik her.

X